Monday, July 19, 2010

Change Blog

...PERHATIAN...
Kepada mereka yang ingin melihat koleksi gambo kawin n so on,
sila click di link bawah nie...

Blog ni untk peribadi jer... Hehehe..
Segala kesulitan amat dikesali...

Monday, April 19, 2010

Our Memory in Uptown Damansara

Semalam aku pi anto adik aku balik...
Herm..
Slain tu aku nk pi cari gak accessories untk photography ni...
Mcm2 bnde aku nk pi beli... 
Tp smpai sane just survey jer dlu...
Lain kali aku dtg lg...
huhuhu...
So,
Layan lar gambo aku seharian ni...
Herm..
Mlm tu,
Aku kuar ngan 2 org awek............
Hehehe...
Dieorg tu membe2 adik aku lar... 
Hehehe....
 
Guess Who???







































Monday, April 12, 2010

Gambo lg..

Huhuhu.... 
Bosan ar... 
xde bnde nk wat...
Bosan...
Klu ar skrg ni ngah study,
mst best....
membe2 ade,
aweks2 ade...
hahaha
herm... 
so,
di petang yg bosan n tension,
aku pi ar jmpe teman aku yg slalu besame aku sejak dulu time aku de masalah...
name die simple jer...
Bayu Laut...
sedap x name die?
hehehe...
So,
layan lar gambo...








Sebaik ar time ni aku bwk 18-105...
Klu bwk lens skodeng, confirm da cantik da ni...
Huhuhuhuhu.........


Friday, April 9, 2010

MiNgGu PeNiNg~~~~

Huhuhu... 
Rindunyer kt blog ni.... 
Huhuhu... 
Aku datang menemuimu cayunk ku... 
Hehehe... 
Herm... 
Serabut giler ar minggu ni... 
Dengan Landscape umah customernye, ngan perangai pekejenyer, huhuhu... 
Macam2 agi ar... 
Huhuhu... 
Mmg pening... 
Aku da serabut giler da...
So, nk ilang serabut ni, aku pe lg...
Aku ngan bini aku jer ar... 
nk tgok hasil aku ngan bini pertame aku?
Ha!
layan~~

Kucing makan rumput kot~ giler x giler? Ni lg ar wat aku pening tergelak sorg2.. hahaha




Tgh pose amek gambo pasport kot~ huhuhu..


Ni Orkid Butterfly namenyer...

Ni la mamat yg poning~ Huhuhu..


Yellow Rose.. Sape nk, leh oder kt aku.. hehehe




This is lavendar... 


This is Hybrid Orkid...


Huhuhu.. Titisan terakhir... huhhu

Tuesday, March 30, 2010

Hari Konvokesyen ku..... Huhuhu





Ni la wan den... hehehe...